• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl

Hondenpoep overlast

In woonwijken ergeren mensen zich het meest aan hardrijders, blijkt uit de Veiligheidsmonitor van het CBS. Op plek twee staat hondenpoep. Hondenpoepbord.nl bied een breed scala aan producten die hondeneigenaren duidelijk maakt welke regels er gelden in jou buurt.

Op de vraag welke vorm van buurtoverlast als eerste zou moeten worden aangepakt, antwoordt bijna 30 procent van de ondervraagden 'te hard rijden'. Voor 18 procent krijgt hondenpoep de hoogste prioriteit en 15 procent wil het liefst dat parkeerproblemen als eerste worden aangepakt.

Borden op maat

Hondenpoepbord.nl is een onderdeel van TrafficSupply BV die voor diverse webshopconcepten een unieke SignEditor™ heeft ontworpen waarbij je binnen de geldende kaders en richtlijnen voor tekst en informatieborden in de openbare ruimte je eigen informatiebord kunt ontwerpen. 

SignEditor™Zie je dit icoon bij een product staan dan kun je het voorbeeld zelf personaliseren met je eigen tekst, pictogrammen, kleuren en de afmeting wijzigen.